Disclaimer

Gember Secuur Bewind BV, hierna te noemen ‘Gember’, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 85078131

Inhoud

De informatie die door Gember wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Gember kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Gember en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Gember aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Gember zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Gember.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Gember omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Indien u nog vragen of twijfels hebt kunt u ons altijd bellen of mailen voor informatie. We helpen u graag.
Tel: +31 (0)40-2920441
E-mail: info@gember-secuurbewind.nl

Gember Secuur Bewind BV

De Rozentuin 6
(ingang aan de Hertogstraat)
5611 SW Eindhoven
040 2920441
info@gember-secuurbewind.nl

Disclaimer | © powered by WEBFLAT