Persoonlijke aanpak

Gember Secuur is een zelfstandig werkend kantoor dat voor u al uw zaken kan beheren. Via een aparte rekening zorgt Gember Secuur ervoor dat na ontvangst van uw inkomen alle vaste lasten betaald worden en aan u een bedrag voor leefgeld wordt toegekend.

Omdat de medewerkers van Gember Secuur een (sociaal) juridische achtergrond hebben kan een deskundig advies aangaande de steeds veranderende wet- en regelgeving, uitkeringen, (huur)subsidies, verzekeringen, kwijtschelding, bezwaarprocedures en belastingzaken in het totaalbeeld meegenomen worden.

Contact met ons

Wij hebben telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur en zijn dan te bereiken op 040 2920441. Natuurlijk mag u ons ook altijd mailen info@gember-secuurbewind.nl

Hoe werkt Gember Secuur Bewind

Indien een beschermingsbewind nodig is, moet dit altijd bij de kantonrechter worden aangevraagd. Wordt het verzoek toegekend dan draagt de kantonrechter het beheer van het geld en goederen over aan een van de medewerkers van Gember Secuur.

Indien u, na verloop van tijd weer in staat bent om de zaken zelf te regelen, dan kan de kantonrechter de bewindvoering beëindigen. Een verzoek hiertoe kan op elk moment bij de kantonrechter worden ingediend.

Wanneer u of iemand uit uw omgeving geïnteresseerd is in de dienstverlening van Gember Secuur, dan kunt u zelf, of bijvoorbeeld via een familielid of hulpverlener contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak met u en eventuele directe betrokkenen om de mogelijkheden te bespreken, waarna een aanmeldingsformulier aan de kantonrechter wordt verzonden. Het eerste contact is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Alleen met uw toestemming nemen de medewerkers van Gember Secuur de noodzakelijke vervolgstappen om de bewindvoering aan te vragen.

Gember Secuur Bewind BV

De Rozentuin 6
(ingang aan de Hertogstraat)
5611 SW Eindhoven
040 2920441
info@gember-secuurbewind.nl

Disclaimer | © powered by WEBFLAT